7. 2. 2018

Esenciální oleje / FAQs




Co jsou esenciální oleje?

Esenciální oleje jsou aromatické kapaliny získané ze semen, kořenů, květů, listů, keřů, bylin a stromů jemnou parní destilací nebo lisováním za studena. Byly používány tisíce let pro své léčebné a emocionálně povznášející vlastnosti.

Esenciální oleje mají stejnou funkci v rostlině jako krev u lidí, fungují jako obranný systém rostliny, okysličují je a přenášejí živiny do každé buňky. Obsahují hojivé živiny včetně hormonů, minerálů a vitaminů, které pomáhají rostlině zabíjet infekci, opravovat poškození a podporovat zdravý růst buněk.


Když se na lidskou pokožku nanáší esenciální oleje, nesou stejnou léčebnou silou jako u rostliny. Během 2 až 3 sekund budou absorbovány do krevního oběhu a během 21 minut nasytí celou buněčnou matici. Jsou schopny produkovat v našem systému nejvyšší hladinu okysličujících molekul než kterákoli jiná látka na Zemi. Díky vysoké hladině kyslíku dokáží detoxikovat tělo, zvyšovat příjem kyslíku v našich buňkách a zvyšovat celulární dýchání.

Stejně jako podpora fyziologického zdraví, esenciální oleje mají také schopnost přistupovat a ovlivňovat limbický systém mozku - centrum emocí a paměti. Mnoho olejů může být použito k vytvoření pozitivních pocitů, relaxace a emoční rovnováhy. Zamyslete se nad pocity, které zažíváte, když ucítíte olej, který se uvolní, když odlupujete pomerančovou kůru nebo pocit klidu, který přerušila vůně levandule, anebo oživení, které byste mohli zažít, když si mezi prsty mnete mátové lístky a vdechujete vůni.

Jak je používát ...

Esenciální oleje lze použít různými způsoby, jako je: vdechnutí, difúze, lokální aplikace (přímo na kůži), masáž, domácí krémy, balzámy a masti, ve vaření nebo v receptech na domácí čistící prostředky bez používání toxických chemikálií. Zde na strankách si budete moct přečíst způsoby, jakým oleje používáme u nás doma.

Proč Young Living esenciální oleje?  

Naše rodina se rozhodla používat oleje Young Living jako součást našeho holistického zdravotního režimu. Důvod pro tuto volbu byl založen na spous čtení o olejích a zkoušení různých značek, ale nakonec kvalita byla nad všemi ostatními, a proto byl Young Living naší volbou.


  • Young Living oleje jsou terapeutické kvality a 100% čisté - to znamená, že nikdy nejsou zředěny ani falšovány. Levné, syntetické nebo zředěné oleje jsou potenciálně toxické.
  • Organická semena používaná při výrobě oleje jsou ručně vybírána a sklizena v certifikovaných farmách po celém světě, kde se zemědělská půda podrobuje přísným opatřením ke kontrole jakosti.
  • Sbírající se rostliny, semena a květiny jsou destilovány při nízké teplotě.
  • Každá láhev oleje může být vysledována přímo zpět k jejímu zdroji rostlin.
  • Každá láhev esenciálního oleje vyráběná společností Young Living je před tím, než je zapečetěna, kontrolována ručně, aby bylo zajištěno, že splňuje kritéria vysoké kvality před odesláním zákazníkům po celém světě.
  • Young Living nabízí možnost se přihlásit jako velkoobchodník, aniž byste musel distribuovat oleje. To znamená, že můžete získat 24% slevu, aniž byste museli oleje prodat.
  • Jejich tým služeb pro zákazníky je opravdu užitečný a vždy ochotný poradit nebo podporovat v případě potřeby.
Zdroj: Young Living

Žádné komentáře:

Okomentovat